...Veni, vidi, cookie...

Gnocchi s jarní cibulkou, rajčaty a bylinkami

2. září 2008 v 5:01 | Terezka |  Těstoviny
Ingredience:
gnocchi
jarní cibulka
1-2 stroužky česneku
cherry rajčata, já otrhala domácí úrodu
niva
zakysaná smetana
bylinky, co zahrada dá, já natrhala oregano, petrželku a tymián

Postup:

Na trošce másla osmahneme nadrobno pokrájenou jarní cibulku a ve chvíli, kdy je do sklovata, přihodíme pokrájený česnek.
Necháme společně orestovat a přihodíme přepůlená rajčátka.
Když jsou rajčata lehce podušena, přihodíme rozdrobenou nivu a dvě lžíce zakysané smetany.
Promícháme, necháme rozpustit nivu a když je omáčka hotová, vsypeme pokrájené bylinky.
Vsypeme uvařené gnocchi, promícháme a servírujeme.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Hana Hana | 18. října 2008 v 18:01 | Reagovat

Milá Terezko,

Tvoje gnocchky chutnaly náramně a byly pohlazením po duši! S Elkem jsme si je vychutnali na hand made talířích, kus za 6 EUR! Byly celé bílé, bez srdíček, ale ta nám hřála ta lahůdka! Díky!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama