...Veni, vidi, cookie...

Podzimní pangas pro děti

18. října 2008 v 10:39 | Terezka |  Ryby
Ingredience:
filety pangase
mrkev
celer
cuketa
nové koření
česnek
brambory
cibule
petrželka
limetka


Postup:

Na másle s kapičkou oleje osmahneme cibulku, přidáme nové koření a necháme ovonět.

Když je už cibulka pěkně průhledná, přidáme nahrubo nakrájenou mrkev a celer a společně opečeme.Nakonec přihodíme cuketu, krátce prohodíme a odstavíme z plotny.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a uvaříme do poloměkka (ne úplně, zapečením krásně dojdou).
Vhodíme do pánve a promícháme s připravenou zeleninou.
Polorozmrzlé filety osolíme, pokapeme limetkovou šťávou.
Do pekáčku nasypeme zeleninu, na ní položíme filety, posypeme petrželkou a poklademe kousky limetky.
Přikryté alobalem pečeme při 180 stupních 30min.
Po půlhodině odstraníme alobal a ještě 10min pečeme, můžeme i pod grilem.

A takhle vypadá výsledek
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Hana Hana | 18. října 2008 v 18:03 | Reagovat

Terezko,

tento receptík když tak zkusím s kuřátkem, protože naše Áčko po pangasovi blinká! :(

To je velká škoda, protože doposud všechny Tvé recepty byly samé mňamky...tento nemůžu beze zbytku využít.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama