...Veni, vidi, cookie...

Smažený pangas aneb fish and chips bez chips

19. října 2008 v 19:46 | Terezka |  Ryby
Ingredience:
filet pangase
hladká mouka
vejce
strouhanka z čerstvého chleba
olej na smažení
limetka

Postup:

Filet necháme rozmrznout, posolíme, pokapeme limetkovou šťávou a nakrájíme na proužky.
Obalíme lehce v hladké mouce a oklepeme její přebytky.
Vidličkou rozšleháme vajíčko, osolíme a rybu jím protáhneme.

Mixérem rozmělníme (měkký) chléb i s kůrkou a rybu ve vzniklé hrubé strouhance obalíme.
Rozpálíme pánev s olejem a smažíme z každé strany chvilku, zkrátka dozlatova. Po vyjmutí z pánve ukládáme na kuchyňskou utěrku, která odsaje přebytečný tuk.
Pokapeme limetkovou šťávou a podáváme s bramborem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama