




1: Mánek,
ano, králík vede momentální hitparádu :)
Utěrka ale bude, neboj.
Ty máš ztížené podmínky, a to se počítá. Koblihy byly lukcucní i v šerosvitu!
Ale za pochvalu samozřejmě děkuji, to potěšííí
Ano, připojuji se k pochvale, fotky jsou úžasné, tiše závidím.
Je, kralika jsme delali zrovna vcera, ale celeho na cesneku a kminu se zelim a knedlikem.
Na vykostovani jsem docela lempl, prijde mi ze vykostit stehno z kralika bude horsi jak z kurete.
Fotky jsou mozna az moc makro, ale chut jsem stejne dostal =)
kde vsichni shanite ty kraliky Uz asi rok touzim po bily kralici polivce s kralicima jatyrkama a srdickem a porad nic..nejde mi sehnat cely kralik :(
[5] Ja ho koupil v Makru, chlazeneny, vakuove baleny. Neco malo pres kilo za 180. Puvod jsem na obalu nenasel, ale vyrobce byl cesky.
3: Naďa,
děkuji za pochvalu, já jsem total amatér, jen jsem fotky zkusila malinko upravit. A jak říká Michal o komentář níže, jsou moc makro, takže zkusím fotit krajinky :)
4: MichaL,
děkuji za komentář. Králík na česneku zní dobře...
Nemám ambice se stát fotografkou. U někoho, kdo má absolutní výtvarný distalent to ani dost dobře nejde
Ale ono to jde, jen ty kosti jsou takové jiné ))
5: Pischkotek,
jak píše MichaL. Buď Makro nebo Albert, tam občas na chlazeného také narazím. Tedy, naporcovaného...
Furt kralika, porad kralika, uz ani Punta to nezere :) ale verim, ze to bylo dobry :))
Kdo nemá králíka, dá kuře )))
U nás bývá chlazený králík občas v Tescu, většinou vcelku.
Chodím teď kolem řezníka, který mívá čerstvého králíka za 99.- kilo, což je cena v dnešním světě nevídaná.
Zastávka tramvaje Kavalírka, 4 stanice za Andělem.
10: Schnytlik,
soudružko, váš Punťa žere žáby, tak bych, být vámi, pomlčela ))
12: Išiko,
přesněěěě. A kdo nemá ani kuře, nedá nic.
Krásné fotky, Terezko!
Jídla z jednoho hrnce (pekáče) jsou nejvíc nejlepší na celém světě! )))
Potvrzuji Mánkovu informaci, chlazený králík se dá zcela bez problémů sehnat v mnoha řeznictvích.
Cena od cca 100,- do 140,-Kč/kg.
Doufám ovšem, že nejsou krmení anilinovými barvičkami.
Občas dostanu domácího králíka, na mrazáku mám teď jen předek a vnitřnosti na polévku. Asi bude o Velikonocích.
17: Pivli,
děkuju za pochvalu!
Toho králíka dej ale ještě z mrazáku do mrazáku, do Velikonoc by na něm asi nevydržel ))))
btw poslala jsem Tilly pár hlasů...
18. Tilly děkuje! A vzkazuje, že u nás máme maso na mrazáku a jezdíme na Mělník, místo do Mělníka.
)))
Taková krajová úchylka.
Terezko, ty se nevyučíš.Opět se ptám:
"Kde máš ajdam?"
20: Burmajones,
já tě švihnu ajdamem do hlavy asi
Noo, taková cihla ajdamu, to bude boule jako zeměkoule! Extra speciálo!
21: vecny kritik,
šišmarjá, to jsem psala já ale ))
V Hošticích se krmí anilinovejma barvičkama.
To já holt neznám, celé této filmové sérii se mi zatím podařilo vyhnout. Já radši toho Plíhala.
Neva, utěrka být nemusí, recept na králíka je vždycky fajn. Ale fotky máš den ode dne lepší, což se o mě bohužel říci nedá...