...Veni, vidi, cookie...

Komentáře

1 kdyzvarichlap kdyzvarichlap | Web | 16. prosince 2014 v 15:46 | Reagovat

Celou život když jsem se na ně koukal v cukrárně (A jedl :)) tak jsem si říkal, tohle doma nejde, to je moc složitý a tak dále a tak podobně. Ale jak se kolem množí lidé co zkouší vařit, tak mě jednou kamarádka vyhecovala, že jí skvěle vyšly. A magie to opravdu není, možná je to malinko pracnější (víc kroků), ale zvládnout by je měl každý.

2 skype skype | E-mail | Web | 9. června 2017 v 12:04 | Reagovat

A když francouzský dezert, tak od koho jiného, než od Pierra Hermé, že ano. Udělala jsem jediné dvě změny. Místo lískových oříšků jsem použila vlašské a odpalované těsto jsem udělala podle jiného cukrářského giganta, a to Lukáše Pohla. Pierrovo odpalované těsto mi prostě nefunguje, takže jestli někdo víte, čím to, tak mi to řekněte...?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.